City Park Mall s-a implicat în refacerea aliniamentelor stradale

City Park Mall s-a implicat în refacerea aliniamentelor stradale

Initiator: SGSV, în parteneriat cu City Park Mall

Data: 23.04.2019-24.04.2019

Având în vedere necesitatea reabilitării spațiului verde din aliniamentele stradale, Serviciul Gestionare Spații Verzi, alături de CITY PARK MALL, au derulat acțiuni de plantare ca  inițiativă de implicare în cadrul ediției nr. #8 a campaniei, intitulată Together We Go Green.

Din totalul celor 55 de platani (Platanus x acerifolia) și arbori-trompetă (Catalpa bignonioides), alocați pentru această acțiune, au fost completate aliniamentele stradale prin plantarea unui număr de:

  • 28 exemplare de platan (Platanus x acerifolia) în casetele verzi situate pe Str. Eduard Caudella;
  • 9 exemplare de platan (Platanus x acerifolia) în casetele verzi situate pe B-dul A. Vlaicu;
  • 2 exemplare de platan (Platanus x acerifolia) în casetele verzi situate pe Str. Soveja;
  • 4 exemplare de arbori-trompetă (Catalpa bignonioides) în casetele verzi situate pe Str. Portiței;

Lucrările de plantare vor fi reluate începând cu data de 01.11.2019, odată cu intrarea arborilor în perioada de repaus vegetativ, în funcție de condițiile meteorologice favorabile (sol dezghețat și temperatura atmosferică mai mare de 5°C). Astfel, diferența de 13 platani rămași neplantați din cauza întârzierilor generate de condițiile meteorologice nefavorabile întâmpinate pe parcursul derulării ediției nr. #8 a campaniei, a rămas în custodia furnizorului, angajat să asigure viabilitatea materialului dendricol pe durata sezonului cald.

Arborii achiziționați de CITY PARK MALL prezintă o talie de 18-20cm în circumferință în cazul platanilor, respectiv de 14-16 cm în circumferință în cazul arborilor-trompetă. Achiziția și manopera plantării și tutorării acestora reprezinta sponsorizare în valoare de 32.342 RON + T.V.A.

 

Puteți urmări acțiunile departamentelor de specialitate din cadrul PMC cu privire la desfășurarea acțiunilor de plantare, accesând harta plantărilor.

 

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241/488.171
Persoana de contact: Inna Bela, Șef Serviciu „Gestionare Spații Verzi”, respectiv prin intermediul poștei electronice, formulând o solicitare la adresa spatiiverzi@primaria-constanta.ro

Vreau să mă implic!

TOP