Inițiativa Clubului IMPACT „Caroliștii” – „Pasajul Artei Stradale”

Inițiativa Clubului IMPACT „Caroliștii” – „Pasajul Artei Stradale”

„Pasajul Artei Stradale
sau cum apropiem spațiile publice prin artă, creativitate și implicare civică
Inițiator: Clubul IMPACT „Caroliștii” din cadrul Fundației Noi Orizonturi

 

În data de 6 Februarie 2018, la inițiativa Clubului IMPACT „Caroliștii” din cadrul Fundației Noi Orizonturi, a fost demarat proiectul „Pasajul Artei Stradale” prin care „Caroliștii”, în calitate de voluntari, au adus un plus de culoare cu elemente din flora și fauna marină prin intermediul artei murale în pasajul pietonal subteran din zona Pieței Abator, aflat în administrarea SCIL CONFORT URBAN S.R.L.[1]

Clubul IMPACT „Caroliștii” este format din elevi de la Colegiul Comercial „Carol I” din Constanța.

În perspectivă, se dorește ca demersul să fie continuat prin finalizarea fundalului mural în pasajul abordat, precum și prin considerarea unor inițiative complementare în sensul revitalizării spațiilor publice, atât prin culoare, cât și prin texturi și forme – inclusiv plantabile.

Informații suplimentare pot fi obținute de la reprezentantul Clubului IMPACT „Caroliștii” – prof. Lupu Fionia din cadrul Colegiul Comercial „Carol I” din Constanța.

[1] În calitate de administrator al drumurilor publice și parcărilor, societatea are un birou de eliberat avize pentru intervenții pe domeniul public și urmărire lucrări de refacere a domeniului public.

TOP