Politica cookies

Aceasta politica („Politica de confidentialitate”) descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectam prin intermediul web-site-ului http://www.curatamconstantanoastra.ro/ (Site), care este gazduit si operat din Romania.

Politică de confidenţialitate descrie tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm, modul în care putem utiliza aceste date şi cui le putem transfera.

Tot în politica de confidenţialitate prezentăm şi măsurile pe care le luăm pentru a proteja securitatea datelor. De asemenea, vă explicăm şi cum ne puteţi contacta pentru:

  1. a) a accesa, rectifica sau şterge datele pe care ni le-aţi furnizat;
  2. b) a retrage orice consimţământ pe care ni l-aţi acordat în vederea prelucrării datelor cu caracter personal;
  3. c) a ne spune să nu vă mai trimitem informaţii despre activitatea noastră;
  4. d) a vă răspunde oricăror întrebări despre practicile de confidenţialitate online.

Va incurajam sa cititi aceasta Politica inainte sa folositi Site-ul nostru. Folosind acest Site, sunteti de acord cu termenii si conditiile acestei Politici.

Ce informaţii colectăm şi cum le utilizăm

In cadrul acestui Site ne furnizati urmatoarele date cu caracter personal:

In cadrul formularului de contact (http://www.curatamconstantanoastra.ro/contact/):

Datele cu caracter personal pe care le colectam in aceasta sectiune sunt:

  • Nume
  • Prenume
  • Adresa email
  • Orice alte date cu caracter personal alegeti să ne transmiteți

Folosim aceste date pentru a va permite sa ne adresati diverse cereri, fie in legatura activitatea noastră, fie in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la datele cu caracter personal colectate si prelucrate prin intermediul Site-ului.

Informatii cu privire la drepturile dumneavoastra referitoare la datele cu caracter personal colectate si prelucrate prin intermediul Site-ului si exercitarea acestora gasiti la sectiunea corespunzatoare din prezenta politica de confidentialitate.

În cadrul secțiunii ”Vreau să mă implic” colectăm următoarele date cu caracter personal:

  •  nume, prenume
  •  telefon
  •  adresă email

Utilizăm aceste date pentru a vă permite înscrierea într-una dintre campaniile desfășurate de instituția noastră, campanii pe care le puteți selecta dând click pe câmpul ”alege campania”.

Vă rugăm să luați la cunoștință că, pe parcursul diverselor campanii din cadrul programului ”Curățăm Constanța noastră” personalul instituției noastre poate realiza fotografii sau filmări, ce vor fi postate pe web-site-urile instituției sau pe paginile de socializare ale acesteia.

Dacă nu doriți ca imaginea dumneavoastră să fie prelucrată în acest fel vă rugăm să semnalați acest lucru personalului nostru sau să faceți cerere de ștergere a datelor, în conformitate cu prevederile art.17 din Regulamentul UE nr.679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal.

În cadrul secțiunii ”Sugestii și sesizări” colectăm următoarele date cu caracter personal:

  •  nume, prenume
  •  telefon
  •  adresă email

– orice alte date cu carater personal din documentele pe care alegeți să le încărcați în secțiunea ”încarcă fișier”.

Utilizăm aceste date pentru a vă facilita transmiterea de sugestii sau sesizări în legătură cu activitatea instituției noastre, asigurând în acest fel o soluționare rapidă a acestora.

În cadrul secțiunii ”Abonare Newsletter” colectăm următoarele date cu caracter personal:

– adresă de email.

Utilizăm aceste date pentru a vă trimite un newsletter privind activitatea instituției noastre. Vă puteți oricînd dezabona și renunța la primirea acestui newsletter prin mail.

Cookies şi fişiere jurnal

Folosim tehnologia cookie în cadrul raportării statistice privind pagina web. Cookie este un fragment de informaţie trimis de o pagină web, salvat de browser-ul calculatorului dumneavoastră pe hard disk. Acesta reţine informaţii de care ar avea nevoie o pagină web pentru a vă personaliza experienţa (adică imaginile dinamice de pe site) şi a aduna informaţii statistice despre pagina web, cum ar fi paginile web vizitate, descărcările făcute, numele de domeniu al furnizorului de Internet şi ţara de origine a vizitatorilor  şi adresele paginilor vizitate imediat înainte şi după intrarea pe pagina noastra. Informaţiile din cookies ne permit să trasăm „click-urile” pe care le-aţi făcut (mai exact, căile urmate de vizitatori pentru a ajunge pe pagina noastră în timp ce trec de la o pagină la alta).

De asemenea, folosim şi fişiere jurnal de servere web standard care ne ajută să numărăm vizitatorii şi să evaluăm capacitatea tehnică a paginii noastre. Folosim aceste informaţii pentru a afla câte persoane vizitează site-ul, ne ajută să aranjăm paginile într-un mod atractiv pentru utilizatori, să avem o pagină uşor de folosit în browser şi să oferim vizitatorilor pagini mai utile. Înregistrăm informaţii despre traficul pe pagină, dar nu şi informaţiile despre vizitatorii individuali ai paginii noastre.

Partea de „asistenţă” din bara de instrumente a majorităţii browser-elor vă arată cum să blocaţi acceptarea de noi cookies, cum să fiţi înştiinţaţi atunci când primiţi un nou cookie şi cum să dezactivaţi cookie-urile existente. Nu uitaţi însă că fără cookies s-ar putea să nu beneficiaţi pe deplin de toate caracteristicile paginii noastre web.

Datele cu caracter personal ale minorilor sub 16 ani.

Minorii cu vârsta de până la 16 ani nu ar trebui să transmită nici un fel de date cu caracter personal pe pagina web fără permisiunea (consimțământul sau aprobarea) tutorelui legal.

Site-ul nostru nu va colecta niciodată cu bună știință date cu caracter personal de la persoane despre care ar fi știut că sunt minori (sub 16 ani) si nici nu le va folosi sau dezvălui vreunei terțe părți neautorizate fără consimțământul expres al tutorelui legal.

Luând în considerare tehnologia disponibilă în astfel de situații, vom face eforturi rezonabile pentru a verifica dacă titularul răspunderii părintești pentru copil a dat sau a aprobat consimțământul precum si daca datele cu caracter personal sunt introduse de un minor cu varsta sub 16 ani.

Informaţiile pe care le transmitem

Nu vom transmite catre terte parti datele dumneavoastra cu caracter personal, cu urmatoarele exceptii:
– Cu acordul dvs.;

– Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii serviciilor solicitate de dvs.

– In cazul in care informatia este necesara partenerilor institutiei, pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastra. Institutiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate numai in masura in care este necesara pentru executarea serviciului solicitat de dumneavoastra (de ex. procesarea informatiilor privind plata).

– Putem transmite date cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

  1. a) este prevazut intr-o dispozitie legala;
    b) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
    c) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
    d) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii juridice.

Link-uri către alte pagini

Nu uitaţi că atunci când folosiţi un link pentru a ajunge de pe Site-ul nostru pe o altă pagină web, prezenta politica de confidenţialitate nu se mai aplică. Navigarea şi interacţiunea pe care le desfăşuraţi pe o altă pagină web, inclusiv orice pagină care are un link către prezentul Site, se supun regulilor şi politicilor paginii respective. Vă încurajăm să citiţi regulile şi politicile paginilor pe care le vizitaţi pentru a înţelege mai exact procedurile lor de colectare, utilizare şi dezvăluire a datelor cu caracter personal.

Securitate

Securitatea datelor cu caracter personal este importantă pentru noi. Păstrăm măsuri adecvate de precauţie de ordin administrativ, tehnic şi fizic pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării şi tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate în posesia noastră.

Drepturile dumneavoastra in legatura cu datele cu caracter personal colectate si prelucrate prin intermediul site-ului

În conformitate cu dispoziţiile Regulamentului UE nr.679/2016, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare
  • dreptul de acces
  • dreptul de rectificare
  • dreptul de opoziţie
  • dreptul de a solicita stergerea (dreptul de a fi uitat)
  • dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii
  • dreptul de portare
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
  • dreptul de a se adresa cu plangere catre ANSPDCP – Autoritatea de Supraveghere.

Va puteti exercita oricare dintre aceste drepturi prin completarea unei cereri si expedierea acesteia:

  1. prin email la adresa dpo@primaria-constanta.ro
  2. prin posta la adresa: Constanța, bdul.Tomis nr.51, cu mențiunea ”În atenția responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal”

Procedând în același fel puteți contacta și responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal al instituției.

Actualizarea politicii de confidenţialitate

Instituția noastra îşi rezervă dreptul de a schimba, modifica sau actualiza politica de confidenţialitate în orice moment, dar nu va reduce nivelul de protecţie din cadrul acesteia. Acordam cea mai mare importanta  aspectelor legate de confidenţialitate şi intenţionam să rămânem pe deplin conformati prevederilor legale  în ceea ce priveşte politica de confidenţialitate şi protecţia datelor cu caracter personal. Vom actualiza periodic politica de confidenţialitate şi vom afişa noutăţile pe această pagină.

TOP